Geen enkel traject is hetzelfde: we gaan uit van de leer- en veranderstijlen van individuen
en teams die voorhanden zijn. 

Geen enkel traject is hetzelfde: we gaan uit van de leer- en veranderstijlen van individuen
en teams die voorhanden zijn. 

Wie is Work Wise

 Bertine van Hoof

Bertine is sinds 1993 werkzaam binnen de HR dienstverlening. Tot 1993 heeft zij gewoond, gewerkt en gereisd in Zuidoost Azië. Als senior consultant was zij betrokken bij de ontwikkeling van de post-academische opleiding ‘Euro-marketing’ voor Indonesiërs.
In 1995 is zij van start gegaan met Work Wise.
lees meer

Rob Blomme

Rob BlommeProf. dr. Rob Blomme heeft vanaf 1993 een achtjarige loopbaan bij KPN en Volker Wessels Netwerk Bouw, waar hij een scala aan advies- en managementfuncties bekleedde. Vanaf 2001 is Rob in deeltijd zelfstandig organisatieadviseur gericht op strategieontwikkeling, veranderingstrajecten en managementontwikkeling binnen bedrijven en overheidsinstellingen.
lees meer

 Hein Dop

Hein houdt de samenwerking "licht". Hij creëert vrolijkheid en veiligheid, geeft op een open en heldere manier terug wat er tijdens het werk gebeurt. Hij is specifiek en daarmee is iedere situatie persoonlijk. Hein psycho-logiseert niet, hij benoemt gedrag en maakt het hanteerbaar. Hij weet dat verandering in gedrag mogelijk is.
lees meer

Virginie Kuppens

Virginie KuppensNa haar studie Cultuur, Organisatie en Management (COM) aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Specialisatie: Organisatie Advies Processen) heeft zij diverse vakopleidingen gevolgd waaronder de opleiding tot procesbegeleider/coach bij International Institute for the Application of Social Sciences.
lees meer

Hiernaast werken we met een aantal vaste coaches en loopbaanadviseurs die elk hun eigen ervaring en professionaliteit inzetten.

 

 

 

 

Wat kan Work Wise voor u betekenen?