De aanwezige talenten van individuen en teams zijn bij elke volgende stap
in de ontwikkeling het vertrekpunt. 

De aanwezige talenten van individuen en teams zijn bij elke volgende stap
in de ontwikkeling het vertrekpunt. 

Over Work Wise

                                  
 

 

Het verbinden(de) van talent

Work Wise begeleidt, faciliteert en adviseert individuen, teams en organisaties bij het zetten van de volgende stap. Dit kan een stap zijn in de persoonlijke en professionele ontwikkeling, in de loopbaan, in de samenwerking of in de ontwikkeling van de organisatie. We hebben een rijke ervaring in het begeleiden van transities en veranderprocessen, op individueel, team- en organisatieniveau. Succesvolle ontwikkel- en verandertrajecten verbinden de talenten van de medewerkers met de strategie van de organisatie.


Onze Missie
Het benutten van het potentieel en de mogelijkheden die voorhanden zijn in de persoon, de samenwerking en de organisatie voor verandering en groei

Kenmerkend voor onze aanpak is:
- integrale benadering van management development, talent-, loopbaan- , leiderschap en teamontwikkeling;
- de wisselwerking tussen wetenschappelijke inzichten en de praktijk;
- het werken met storytelling o.b.v. appreciative inquiry en interviewtechniek;
- action learning en research.

Door deze aanpak willen we bijdragen aan de intelligentie en het zelfbewustzijn van managers en professionals en van de organisatie, zodat ambities en doelstellingen moeiteloos gerealiseerd kunnen worden.
 

Work Wise is aangesloten bij Orde voor Organisatie Adviseurs, CMI-C en CRBKO gecertificeerd en lid van de Academy of Management.

We werken op locatie en in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Daarnaast werken we vanuit een landelijk gelegen coach- en trainingsruimte in Buurmalsen (Geldermalsen).

Aan elk traject en programma gaat een intake vooraf. Allereerst om te kijken of er ‘een klik’ is. Daarnaast worden de doelstelling en aanpak van het traject/programma geïnventariseerd. De trainer/coach neemt een onafhankelijke positie in en staat garant voor een zorgvuldige en professionele hantering van uw vraagstuk.

 

Wat kan Work Wise voor u betekenen?